lunes, 15 de noviembre de 2010

Benvinguda al nou curs escolar 2010-2011

Un any més IES Politècnic participarà en el projecte Recicla l'escola 2010-2011. Es tracta d'un projecte que està coordinat per l'àrea Educació Ambiental de CEFIRE de Castelló.
Aquest curs a l'institut el projecte funcionarà amb les subcomissions i cada professor/a serà membre d'una de les comissions. D'aquesta forma es pretén que es puguen portar a terme més activitats i que el projecte estiga més coordinat. Es tenen les següents subcomissions:
  1. Reciclatge. Aquesta comissió es encarregarà de preparar activitats relacionades amb el reciclatge de residus.
  2. Energia. Comissió encarregada de seguir les línies de treball començades el curs anterior sobre l'ús de la energia així com de l'ús de so. L'objectiu d'aquesta comissió és fer una "maleta de so" que servisca per a medir el soroll que es produeix dins de l'institut.
  3. Hàbits saludables. Comissió encarregada de realitzar activitats per tal d'apropar els habits saludables als alumnes de l'insitut.
  4. Llenguatge ecològic. És la comissió encarregada de divulgar les activitats preparades per la resta de les comissions així com de divulgar els resultats de les activitats fetes.
A més de la implicació dels professores i professors, hi ha un grup d'alumnes que s'han oferit a realitzar treballs puntuals en el seu temps lliure.

Un dels objectius a cumplir enguany és activar el Consell Ambiental. Es tracta d'un grup format pel professorat, els alumnes i els socis de l'AMPA. Entre tots haurem de definir com volem que siga el nostre institut. Aquest consell es reunirà trimestralment per tal d'avaluar les activitats fetes així com per a definir quines línies de treball es podrien tomar en el futur.

En resum, esperem que aquest curs tots i totes puguem gaudir de les activitats proposades i que les línies de treball resulten interessants per a tota la comunitat educativa.



No hay comentarios: